Magazin

Ha szeretne értesülni híreinkről, újdonságokról, kérjük iratkozzon fel magazinunkra!

Blog bejegyzések

Bubidam

Milyen képességeket fejleszt a Bubidam? Olvasási készség Betűismeret: a legmakacsabb betűtévesztést hatékonyan...
Tovább a bejegyzéshez

ÉRTSÜNK SZÓT

Értsünk szót

Skita Erika és Turáni Szabolcs

 

SzabolcsErikaAz Értsünk szót alapítói vagyunk, két kisgyermek szülei. A 2010 óta tartunk Beszélj úgy, hogy érdekelje... szülői kommunikációs tréningeket, mint a módszer hazai képviselői. Az tetszett meg különösen ebben a módszerben, hogy a gyakorlati példákra építve tanít, nem hangzatos elméletet ad, hanem konkrét példákkal segít, mégis a szülő kezében hagyja az irányítást. Fontosnak tartjuk, hogy az esetleges problémák, nehézségek megoldása nem külső forrásból érkezik, hanem azt maguk a szülők találják meg, hiszen a szülő ismeri legjobban saját gyermekét és családját. Sok pozitív példával, tapasztalattal találkoztunk az elmúlt időszakban, amelyek csak még inkább megerősítettek abban, milyen jó és működőképes ez a módszer!

 

A tréning során egyedi esettanulmányokat, konkrét szituációkat is feldolgozunk, és szerepjátékot is alkalmazunk. Lehetőséget kapunk arra, hogy megértsük családunk tagjainak viselkedését, és konkrét gyakorlati útmutatást, kommunikációs technikát tanuljunk a stresszmentes, boldog gyermek neveléshez (is).

 

Minden szülő-gyerek kapcsolat különleges és egyedi, így a cél az, hogy megtaláljuk azt, ami az adott szülő és családja számára a legmegfelelőbb, amelyet mindannyian el tudnak fogadni. Nincs séma, amelynek mindenkinél működnie kell.

 

Mit tudunk nyújtani mindehhez? Egy olyan eszköztárat, amely bármikor ´bevethető´, és még a legkritikusabb, legfeszültebb pillanatokban is meg tudja változtatni a beszélgetés vagy vita addigi menetét. Ez az eszköztár olyan, mint egy pakli kártya, amelyet kiterítve kiválasztható, melyik lesz az ´adu´. Könnyen lehet, hogy a szomszédnál, a barátoknál, a testvérnél az adott eszköz nem hozna sikert, Nálad mégis működik. Nem csodaszer, elsajátítása időt, energiát és kitartást igényel, és az eredmény csak ezeken múlik.

 

További információ: www.ertsunkszot.hu

ONLINE Képesség
Felmérő Teszt

Program 3-10 éves korosztálynak
BŐVEBBEN
honlapkészítés: scenedesign